суботу, 20 липня 2013 р.

Торгова марка BMW

   20 липня 1917 року була зареєстрована торгова марка BMW. Під загальною назвою об'єдналися дві компанії: «Gustav Otto Flugmaschinenfabrik» і «Rapp Motoren-werke».
   Абревіатура BMW позначає «Bayerische Motorenwerke». Коли була зареєстрована торгова марка BMW, компанія займалася виробництвом авіаційних моторів. І відома на весь світ емблема автомобілів — це зображення саме обертового гвинта літака.
   У 1919 році саме літак з мотором цієї компанії встановив світовий рекорд з набору висоти. Він злетів на 9760 метрів над поверхнею землі. Оскільки Німеччині внаслідок Другої світової війни заборонили виготовляти зброю та спеціальну техніку, зокрема літаки, компанія BMW почала шукати альтернативні види виробництва. Спочатку під цим брендом випускали мотори для вантажних автомобілів, мотоциклів і легких суден. У 50-х роках компанія переживала кризу, але змогла подолати фінансові труднощі, почавши випуск легкових автомобілів.
   З моменту, коли була зареєстрована торгова марка BMW, компанія істотно зміцнила свої позиції на світовому ринку. Сьогодні її автомобілі є символом розкоші, надійності та якості.

Відео: Історія BMW


Відео: Story BMW 2010


Відео: Історія BMW
Відео: История BMW


Відео:История BMW


Відео: Story BMW 2010 SatRip

Немає коментарів:

Дописати коментар