суботу, 11 січня 2014 р.

Всесвітній день «спасибі»


      Найввічливіший день у році – 11 січня. Цього дня відмічається всесвітній день „спасибі”.
      Ми чудово розуміємо значення гарних манер, їх необхідність у повсякденному житті, але найчастіше ми висловлюємо подяку ніби мимохідь, не замислюючись про її значення. А між тим слова подяки мають дивовижні властивості, але вимовляти їх не можна, коли людина знаходиться у роздратованому стані. Психологи вважають, що слова вдячності – це знаки уваги, вони є усними „погладжуваннями” і здатні зігріти своїм теплом. Ми кожного дня говоримо один одному „дякую”, тому важливо пам’ятати, що справжня вдячність – це лише та, що йде від чистого серця.
      Сьогодні є нагода ще раз подякувати своїм батькам за їх турботу і ласку, за надане вам життя, подякувати друзів за їх добрі вчинки, подякувати будь-кого за надану вам допомогу.
      А я дякую вам, мої учні, дякую усім відвідувачам мого сайту. Дякую за відгуки та залишені коментарі. Дякую ще раз, посміхайтесь побільше і будьте щасливі!

ВІДЕО: Ввічливість


4 коментарі:

  1. Людмила Дмитрівна! Хочу сказати Вам СПАСИБІ за вашу щирість, наполегливість та вашу відданість своїм учням!!! Бажаю Вам міцного здоров`я та творчих сил у навчанні учнів новому матеріалу! Дякую) Погребіцька Віка.

    ВідповістиВидалити
  2. Людмило Дмитрівно, спасибі, що ви у цікавій формі заохочуєте до вивчення фізики та астрономії. Не завжди вистачає уроку, щоб про все дізнатися, а подані Вами публікації допомогають засвоїти матеріал уроку. Спасибі. Давиденко Людмила.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Людочка, дякую за відгук! Я дуже люблю своїх учнів, свою роботу, предмети, які викладаю і, звичайно, дуже хотіла б, щоб моїм учням подобалася фізика і астрономія!

      Видалити