четвер, 7 листопада 2013 р.

Конкурс "Україна моєї мрії"

Шановні учні!
Google проводить конкурс «Дудл для Google» .
Це перший в Україні конкурс серед школярів у віці від 5 до 17 років. Google пропонує намалювати власний логотип Google. Робота переможця прикрашатиме головну сторінку Google Україна протягом цілого дня! А його школа отримає грант у розмірі 50 000 гривень на створення чи покращення компютерного класу як благодійну допомогу.

Тема конкурсу: "Україна моєї мрії".

Для участі в конкурсі учаснику потрібно створити свій малюнок логотипа Google на тему “Україна моєї мрії”. Роботи будуть оцінюватися у трьох вікових категоріях: від 5 до 9 років, від 10 до 13 років і від 14 до 17 років. Учасникам обов'язково потрібно підписати свій малюнок і додати до нього заповнену заяву-дозвіл від батьків (опікуна).
   Роботи можна надсилати до 30 грудня 2013 року на електрону адресу d4g.robota@gmail.com або поштою на адресу: м. Київ, а/с 88, “Дудл для Google”.
    Кожен учасник має право направити одну роботу.
    Журі конкурсу відбере з усіх заявок 15 найкращих дудлів-півфіналістів (по 5 у кожній віковій категорії). Їх авторів запросять до Києва на церемонію нагородження, також вони отримають у подарунок сучасні гаджети, а їхні малюнки з'являться на офіційній сторінці конкурсу.

Немає коментарів:

Дописати коментар